30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

Published by Radio Point on

30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + tips

Το ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB υποδέχεται στη σκηνή του, για μια και μοναδική βραδιά, όχι απλά έναν κωμικό, αλλά τον κωμικό, που ξεκίνησε πρώτος να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα: Τον Κωνσταντίνο Ραβνιωτόπουλο, που φέτος κλείνει τα 30 του χρόνια στην κωμωδία και το γιορτάζει με μια απολαυστική μεγάλη παράσταση.

Με τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή, όπως η Αράχωβα και το περίφημο: “Τι έχεις αγάπη μου; – Τίποτα.” Φυσικά δε λείπουν οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος!

Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το… επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κων/νος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα! Όπως: γιατί μπέρδεψε κωμικό με… χειρούργο, τι γύρευε ένα… κρεβάτι σε ουζερί που θα έκανε παράσταση! Πως αντί για παράσταση, νόμιζε ότι έπεσε θύμα… απαγωγής! Πως βρέθηκε σε τόπο εξορίας του Μίκη Θεοδωράκη, γιατί τον σταμάτησε ο… Άδωνις Γεωργιάδης, το μυστικό της… Αστυπάλαιας, κ.α. μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, καθώς το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!

ΠΟΥ;
ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕ COMEDY CLUB
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΚΟΡΥΖΗ 4
ΑΘΗΝΑ
ΠΟΤΕ;
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Δεκεμβρίου
ΕΝΑΡΞΗ:
9 μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
100΄+
ΕΙΣΟΔΟΣ:
10 ευρώ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:
210 921 5740

Η παράσταση είναι covid free (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης)

Categories: Theater

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.