Χριστόφορος Ζαραλίκος – Ο πιο Μεγάλος Περίπατος – Θέατρο “Τζένη Καρέζη”

Published by Radio Point on

Μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία και σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, το Θέατρο “Τζένη Καρέζη” και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αλλάζουν τον προγραμματισμό της stand up comedy παράσταση «Ο πιο Μεγάλος Περίπατος». Η παράσταση θα ξεκινήσει κανονικά την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Τετάρτη στις 21:15 όπως ήταν προγραμματισμένη και θα πραγματοποιηθεί μόνο τα 2 πρώτα Σάββατα 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου στις 21:15 στα οποία αλλάζει και η ώρα.

Πρεμιέρα Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 και κάθε Τετάρτη στις 21:15
plus 2 Σάββατα: 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου στις 21:15

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σας καλεί να τον ακολουθήσετε στον πιο Μεγάλο Περίπατο, άμεσα, άκοπα και κυρίως αβάδιστα, καθισμένοι αναπαυτικά στο ευρύχωρο και απόλυτα ασφαλές Θέατρο Τζένη Καρέζη κάθε Τετάρτη και μόνο για 2 Σάββατα: 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου, ξεκινώντας από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020!
Τι είναι όμως ο πιο Μεγάλος Περίπατος;
→ Μήπως ένας νέος τρόπος ζωής, πιο δυναμικός, όπως τον πλασάρει ο Πρωθυπουργός μας; Την Πέμπτη: σκι στο Καιμακτσαλάν, το Σαββατοκύριακο: σερφ στην Κύθνο, το Δευτερότριτο: δυο βουτιές στην Τήνο και την Τετάρτη περνάμε από την δουλειά να δούμε τί γίνεται και στο μαγαζάκι μας! Τι; δεν σας φτάνουν 582 ευρώ;
→ Μήπως περίπατο κάνουν και όσοι από εμάς βγαίνουν στους δρόμους για να φωνάξουν τα αυτονόητα και να διεκδικήσουν πριν από όλους για όλους μας;
→ Μήπως ο πιο Μεγάλος Περίπατος είναι να κάνεις τον ανύποπτο και να προχωράς πάντα πλάγια και πίσω από όλους και όλα;
→ Μήπως ο πιο μεγάλος, ο πιο δύσκολος, είναι ο αναγκαστικός περίπατος, ο μεγάλος δρόμος που πρέπει να βαδίσουν όλοι οι ξεριζωμένοι, οι πρόσφυγες, που σε μια μέρα χάνουν τον κόσμο κάτω από τα πόδια τους κι αναγκάζονται να κάνουν σπίτι τους τον δρόμο μέχρι μια άλλη πατρίδα να τους δεχθεί.
Ο πιο Μεγάλος Περίπατος είναι όλα μαζί, ξεκινάει χωρίς δόντια μπουσουλώντας, γίνεται τρελή ορμή, χείμαρρος τρεχάλας για να τα γευτούμε όλα και καταλήγει με αργά βήματα και πολλές αναμνήσεις!
Στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, για σας μανάρια του και μόνο, ο Χριστόφορος στήνει μια όαση σάτιρας και μιλάει για όλους και για όλα με χιούμορ κι οξυδέρκεια. Στην παράσταση υπερπαραγωγή, θα υπάρχει – όπως πάντα – εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς να λείπουν οι μάσκες και τα αντισηπτικά για όλους και για όλα! Μην ανησυχείτε πάντως: όλοι θα πεθάνουμε απ’ τα γέλια, γιατί μας προστατεύει ο θεός της κωμωδίας!!!
Επειδή οι παραστάσεις ξεκινάνε με όριο πληρότητας 30% – 120 θέσεις δηλαδή – προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο : Χριστόφορος Ζαραλίκος
Ηχοληψία – video – προβολές: Άρης Πρόδρομος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έναρξη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
Κάθε Τετάρτη στις 21:15
Μόνο για 2 Σάββατα 31 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου στις 21:15
Διάρκεια: 90 λεπτά
Χώρος: Θέατρο Τζένη Καρέζη
Διεύθυνση: Ακαδημίας 3, Αθήνα
Εισιτήριο: Κανονικό: 14 ευρώ,
Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 12 ευρώ
Προπώληση στο ταμείου του θεάτρου και στο viva.gr ( Online link: https://bit.ly/3n7NTRj )
Τηλέφωνο ταμείου: 2103636144 – 2103625520
Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείου:
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:00-14:00 ΚΑΙ 17:00-22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12:00-22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10:00-22:00

FB event: https://bit.ly/345C1aV
Site: http://zaralikos.gr/
FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos/
Youtube: https://www.youtube.com/user/zaraleaksTV
Twitter: https://twitter.com/zaralikos

Categories: Theater

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.