ΠΙΤΣΙΚΑΤΟ – Τεχνοχώρος Εργοτάξιον

Published by Radio Point on

Όταν ο μαέστρος Πιτσικάτο ανακαλύπτει ότι τα παιδιά φοβούνται, αποφασίζει να φτιάξει μια μελωδία, τόσο μοναδική, που να διώχνει τον φόβο! Μαζί με τις νότες του θα ταξιδέψουν σε γνωστά παραμύθια για να συναντήσουν ήρωες που ήδη τα έχουν καταφέρει αλλά ο φόβος έχει άλλα σχέδια. Πώς μπορεί κάποιος να φυλακίσει τις νότες; Ο Φα θα καταφέρει να γίνει ιππότης; Η Μι, τελικά, θα μείνει νηστική; Και άραγε, ο μαέστρος θα καταφέρει να βρει το θάρρος να αντιμετωπίσει τον φόβο; Αυτά και αλλά σημαντικά ερωτήματα ψάχνουν να βρουν απάντηση σε μια τρελή, τρελή περιπέτεια!

Μια διαδραστική παράσταση γεμάτη ζωντανή μουσική και τραγούδι όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με μουσικά όργανα και ρυθμικά σχήματα με στόχο να βοηθήσουν τον μαέστρο και τις νότες του να αντιμετωπίσουν τον φόβο.

Από την Κυριακή 9/4 και κάθε Κυριακή στις 13:00 στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.
Ηλικίες: 3-10 ετών
Κείμενο: Θεώνη Δέδε, Αντώνης Κορτέλης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Κορτέλης
Πρωτότυπη μουσική / Σκηνογραφία: Μυρσίνη Βεστάκη

Παίζουν:
Θάνος Αργυρίου
Μυρσίνη Βεστάκη
Κωνσταντίνος Γιαννάτσης
Κατερίνα Νταμάνη
Αλεξάνδρα Πλέσσια
Δημήτρης Σουφλάκης

Φώτα: Γιάννης Καραλιάς

Εισιτήρια: 8 ευρώ
Viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/children/pizzicato-mia-melodia-pou-dioxnei-to-fobo/
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον
Διογένους 1, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 43

Categories: Theater

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.