Ο ΚΥΚΝΟΣτης Elizabeth Egloff 6 τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Published by Radio Point on

«Ο Κύκνος», το διεθνώς επιτυχημένο έργο της Αμερικανίδας συγγραφέως Elizabeth Egloff, σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα – Καλογήρου και σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου αναμένεται να ολοκληρώσει τις παραστάσεις του την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.

Ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο σε ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στην μαύρη κωμωδία και το υπαρξιακό θρίλερ, όπου όλοι «αρνούνται ρητά και κατηγορηματικά να περάσουν την ζωή τους δυστυχισμένοι».

Παίζουν: Υρώ Λούπη, Κώστας Ανταλόπουλος, Συμεών Κωστάκογλου

Ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο σε ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στην μαύρη κωμωδία και το υπαρξιακό θρίλερ

«ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ».

Η Ντόρα, μια νοσοκόμα κοντά στα σαράντα, ζει πάνω στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Νεμπράσκα, ως ερωμένη του Κέβιν. Ένα βράδυ εισβάλλει επεισοδιακά στο σπίτι της ένας κύκνος, που σύντομα μεταμορφώνεται σ’ έναν ορμητικό και απρόβλεπτο άντρα, που την ερωτεύεται… Η Υρώ Λούπη ερμηνεύει την Ντόρα (ένα ρόλο που έχει ερμηνεύσει η βραβευμένη Frances Mc Dormant στη Νέα Υόρκη), ο Κώστας Ανταλόπουλος τον Κέβιν και ο Συμεών Κωστάκογλου τον Κύκνο. Ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο σε ένα έργο που ισορροπεί ανάμεσα στην μαύρη κωμωδία και το υπαρξιακό θρίλερ, όπου όλοι «αρνούνται ρητά και κατηγορηματικά να περάσουν την ζωή τους δυστυχισμένοι».

Μια παραγωγή του θεάτρου «Αγγέλων Βήμα» για την Καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ;»

«Ο Κύκνος» θα παρουσιαστεί για 6 ακόμα παραστάσεις τα Σάββατα 14,21,28 Δεκεμβρίου και τις Κυριακές 15, 22, 29 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30.

Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Σατωβριάνδου 36, Αθήνα, τηλ. 2105242211

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
Στο τηλέφωνο 2105242211
στο https://booking.aggelonvima.gr/?t=2019-4
στη VIVA: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-aggelon-vima/o-kyknos/

Categories: Theater

%d bloggers like this: