Αριστοτέλης Ρήγας – ΤΟΥΡΛΟΥ

Published by Radio Point on

Ήταν γραφτό ν’ ανέβει ο Αριστοτέλης Ρήγας στη σκηνή του Σταυρού του Νότου και το κοινό να μην τον αφήσει να κατέβει έτσι εύκολα! Η νέα του stand up comedy παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το Δεκέμβριο. Πιάνουμε Φεβρουάριο κι αυτός ακόμα εκεί, ζει το κρυφό του όνειρο να γίνει ροκ σταρ. Τα καταφέρνει στο τέλος κάθε παράστασης μαζί με τη house band, αφού έχουν προηγηθεί 90 λεπτά ασταμάτητου και αβίαστου γέλιου!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει την παράταση της παράτασης των παραστάσεών του και θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νόπου τα Σάββατα 9-16 Φεβρουαρίου! Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Τρεις τελευταίες μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Προσοχή! Δεν θα δοθεί άλλη παράταση διότι αμέσως μετά ο Αριστοτέλης θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη! Από 22 Φεβρουαρίου και μέχρι το Πάσχα θα εμφανιστεί σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη, Στουτγάρδη, Πάτρα, Κέρκυρα, Βρυξέλλες και πολλές ακόμα πόλεις που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το «Τουρλού» είναι μια παράσταση stand – up comedy και μουσικής κωμωδίας 90 λεπτών γεμάτη λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμό, διασκευές, mashup τραγουδιών, αυτοσχεδιασμό και πολλά πολλά άλλα που “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

Info:
Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€
Σάββατα 12-19-26 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης 21:30
Σταυρός του Νότου– Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Site: www.stn.gr
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr

Categories: Theater

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.