Οι δύο καταπληκτικοί Βρετανοί μουσικοί Michael Kiwanuka & Tom Misch, συνεργάζονται και κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο ‘Money’.

Το single ‘Money’ είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Kiwanuka σε up beat μουσική του Misch με χαρακτηριστικό ήχο κιθάρας αλλά και disco μουσικής. Την παραγωγή του ‘Money’ έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός Russell Elevado.

Ο Michael Kiwanuka αναφέρει για το νέο του τραγούδι το εξής: “Το θέμα με το “Money” είναι ότι όταν το ακούς για πρώτη φορά, νομίζεις πως ως καλλιτέχνης επιδιώκω και αγαπώ το χρήμα. Θέλω να χρησιμοποιήσω το χρήμα για να συναντήσω ανθρώπους και γενικότερα να βρίσκομαι γύρω από άτομα που έχουν εξίσου χρήμα. Στην πραγματικότητα όμως, αν εμβαθύνεις στο τραγούδι και το ακούσεις πιο προσεκτικά, καταλαβαίνεις πως η υπερβολική αγάπη για το χρήμα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη.”

Ο Tom Misch προσθέτει: “Έχω υπάρξει μεγάλος φαν του Michael για χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία. Σε αυτό το τραγούδι θεωρήσαμε πως θα ήταν ‘cool’ να δώσουμε έτσι κάποια vibes από τη δεκαετία του ’80 και από την έντονη εποχή της disco μουσικής.”

Βρείτε και ακούστε το τραγούδι ‘Money’, εδώ:
https://MichaelKiwanuka.lnk.to/MoneyGREPR

Categories: Release

%d bloggers like this: