ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ONIRAMA – ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Published by Radio Point on

H Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται με τους ONIRAMA και Ξημερώνει…… στου κόσμου όλου τις καρδιές

Οι ONIRAMA και η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζουν μία νέα, ξεχωριστή εκτέλεση του τραγουδιού «Ξημερώνει» γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες.

Το “Ξημερώνει”, σε μουσική του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή, στίχους της ίδιας και παραγωγή, ενορχήστρωση των ONIRAMA, κυκλοφορεί με την οπτικοποίησή του στο official YouTube artist channel της Χάρις Αλεξίου καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Η Χάρις αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι ONIRAMA, ένωσαν τη φωνή τους με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της. Η δημιουργική διαδικασία αποτυπώνεται με στοιχεία κινηματογραφικού χαρακτήρα στο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαρινόπουλου και παραγωγή της Marni Films.

Το νέο single αποτελεί προπομπό του επικείμενου επετειακού δίσκου των ONIRAMA, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, ορίζοντας μια νέα εποχή για το συγκρότημα, με περίσσιο ρομαντισμό, φαντασία και ανεξάντλητη ενέργεια, εμπνεόμενοι από το δυναμικό παρελθόν, το ονειρικό παρόν και όραμα για το μέλλον.

Το νέο single “Ξημερώνει” κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal σε παραγωγή YOLO Music

Credits
Μουσική: Αντώνης Βαρδής
Στίχοι: Χάρις Αλεξίου
Ενορχήστρωση: ONIRAMA
Επιμέλεια παραγωγής: Θοδωρής Μαραντίνης
Παραγωγή: Χρήστος Τρεσίντσης & Alex Simon Papaconstantinou
Φωνητικά: Χάρις Αλεξίου
Φωνητικά, ακουστικές κιθάρες: Θοδωρής Μαραντίνης
Ντραμς: Δημήτρης Κοκονίδης
Κιθάρες: Γιώργος Κοκονίδης
Πιάνο – Πλήκτρα: Χρήστος Τρεσίντσης
Μπάσο, τζουράς, μπαγλαμάς: Alex Simon Papaconstantinou
Mixed by Alex Simon Papaconstantinou @ The Lounge Recordings
Mastered by Paul Stefanidis @ Viking Lounge Mastering, Sydney

Credits Μusic videο
Παραγωγή: Marni Films
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαρινόπουλος
Δ/νση Φωτογραφίας: Χριστίνα Μουμούρη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μαρία Καλαμαρά
Μοντάζ: Θέμης Κατσιμίχας
Οργάνωση Παραγωγής: Μίνα Ντρέκη
Δ/νση Παραγωγής: Μαριλένα Ευθυμίου
Συντονισμός Παραγωγής: Ηρώ Αηδόνη
Βοηθός Παραγωγής: Χρήστος Τσάκωνας
Βοηθοί Κάμερα: Αίγλη Δράκου, Αιμιλία- Μέη Βρότσου
Special Thanks: Αλεξάνδρα Μυτά, Θεοδώρα Βαλεντή, Φωτεινή Δροσάτου

Η προέλευση του αρχειακού υλικού που χρησιμοποιήθηκε στο video clip είναι από το «Αρχείο ΕΡΤ Α.Ε.»

Για την παραγωγή του βίντεο διενεργήθηκαν διαγνωστικά test και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που προκαλεί τη λοίμωξη Covid-19.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.