Φτηνή Ποπ για την Ελίτ

Published by Radio Point on

Ο δεύτερος «κανονικός» δίσκος των Κόρε. Ύδρο. περιέχει 12 τραγούδια γραμμένα στην πλειοψηφία τους μεταξύ των ετών 2003 και 2005 και ηχογραφημένα στο «σπιτικό» studio της Ανούσιας Έντασης στην Κέρκυρα, πολύ πριν τη σύναψη της συμφωνίας με την ΕΜΙ για την κυκλοφορία του.

Ο δίσκος αποτελεί μια από τις σπάνιες περιπτώσεις στην ιστορία της παγκόσμιας δισκογραφίας που μια εξ’ ολοκλήρου DIY παραγωγή υποτυπώδους budget γνωρίζει σε πρώτο χρόνο μαζική διανομή και προώθηση από πολυεθνική εταιρία.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.