Τhe Knocks ft. Sofi Tukker – Brazilian Soul

Published by Radio Point on

Οι Knocks ξεκίνησαν τη συνεργασία τους ως φοιτητές στο New School της Νέας Υόρκης κάνοντας remix το American Gangster του Jay Z, ονομάζοντάς το Αmerican G-Funk. Μετά από μεγάλες συνεργασίες, όπως με τη Lady Gaga και τους The 1975, το NME τους ανακήρυξε μέσα στους 20 πιο hot παραγωγούς στον κόσμο. Ο ήχος τους είναι ένα μείγμα retro με μοντέρνους ήχους, πάντα με μια υποβόσκουσα fun, disco διάθεση. Το ντεμπούτο album τους, 55, παρόλη την DIY αισθητική του, είχε guest stars όπως οι Wyclef Jean, Walk The Moon και Carly Rae Jepsen και έφτασε μεχρι το νο2 του itunes electronic chart.

Oι Knocks, με τα 2.6 εκατομμύρια Spotify streams κάθε μήνα, συνεργάζονται στο Brazilian Soul με τους ιδιαίτερα αγαπητούς και στην Ελλάδα Sofi Tukker, το ντουέτο από τη Νέα Υόρκη που είναι γνωστό για τις world επιρροές του.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.