Το πρώτο άλμπουμ της Carla Bruni με νέο υλικό ύστερα από 7 χρόνια

Published by Radio Point on

Το ομότιτλο άλμπουμ της ιδιαίτερης καλλιτέχνιδας “Carla Bruni”, είναι μια αντανάκλαση του εαυτού της.

Ένα άλμπουμ ευαίσθητο, πλημμυρισμένο με συναισθήματα, είναι ορισμένα χαρακτηριστικά της νέας ολοκληρωμένης της δισκογραφικής δουλειάς

To album συμπεριλαμβάνει συνολικά 13 κομμάτια. Στην πλειοψηφία τους είναι στην Γαλλική γλώσσα, ενώ ένα από αυτά είναι Αγγλόφωνο και το άλλο που είναι στα Ιταλικά είναι ντουέτο με την αδερφή της Valeria Bruni.

Τη μουσική έχουν γράψει οι Carla Bruni, Michel Amsellem, Jeremy Reynolds & Calogero.

Ο παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Albin de la Simone, ένας από τους καλύτερους του χώρου του στη Γαλλική σκηνή εδώ και 20 χρόνια .

Βρείτε και ακούστε το album “Carla Bruni”, εδώ:
https://carlabruni.lnk.to/CarlaBruniGREPR

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.