Τζένη Γεωργιάδη – Μην κλαίς

Published by Radio Point on

Με τα συναισθήματα του χωρισμού να εκφράζονται με τον πιο ευαίσθητο τρόπο από ένα νέο κορίτσι που η ζωή της είναι η μουσικήη Τζένη Γεωργιάδη με χρόνια σπουδών στο τραγούδι και την κιθάρα έρχεται να μας συστηθεί με το «Μην κλαίς».

Ένα σημερινό τραγούδι με το ρομαντισμό της νιότης να κυριαρχεί στην τρυφερή και ιδιαίτερη ερμηνεία της Τζένης ενώ στη μουσική συναντάμε τον Κώστα Μηλιωτάκη και στους στίχους τη Ρεβέκκα Ρούσση.

Μην κλαίς πετράδι μου ακριβό
σ’ έχω φορέσει στο λαιμό
και σ’ ακουμπάω με τη καρδιά μου
μην κλαίς σ’ ακούει το βουνό
που κρύβω μέσα μου καιρό
και σπάει ραγίζει αχ φωτιά μου…

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.