Σtella – Samba

Published by Radio Point on

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Arbutus Records: το επερχόμενο 3ο άλμπουμ της Σtella, θα έχει σφραγίδα και υποστήριξη The Hubsters.

To “Samba” είναι πρώτο single της Σtella που κυκλοφορεί παγκόσμια από ένα ιδιαίτερο label σαν την Arbutus Records, με έδρα στον Καναδά.

Από τις πρώτες νότες το τραγούδι σε ξεσηκώνει, τα θετικά vibes εναλλάσσονται με τη μελαγχολική διάθεση και ακολουθούν το λαμπερό ήχο του τραγουδιού, όπου κυριαρχούν τα synths, τα riffs, τα beats και η αφοπλιστική ερμηνεία της Σtella.

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Σtella θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2019.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.