Σύνδρομο- Syndromo “Demo and Live recordings

Published by Radio Point on

H Β-otherSide Records, παρουσιάζει μια ακυκλοφόρητη καταγραφή από πρόβα των Σύνδρομο πριν την ηχογράφηση του ομώνυμου LP τους με τίτλο ” Α collection of Demos + Live Recordings”.

Οι Σύνδρομο έχοντας ως παραγωγό τον Στέλιο Φωτιάδη ηχογράφησαν το 1981 συνολικά 12 τραγούδια αναμιγνύοντας hard rock με new wave και progressive ηχοχρώματα σε ένα ζωντανό rehearsal από το οποίο προέκυψε ο δίσκος τους την επόμενη χρονιά. Στο LP περιέχονται τα 10 tracks που βγήκαν στο LP ηχογραφημένα στην rough version καθώς και τα 2 μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητα “Άσπρη μέρα δεν θα δω” και “Ποιος να μου πει για το σωστό” ενώ μόνο για την παρούσα έκδοση συμπεριλαμβάνεται 7” Single με 3 έξτρα τραγούδια από το live της παρουσίασης του δίσκου στο Κύτταρο το 1982, από τα οποία το “Στης ανάγκης τον απάνθρωπο ρυθμό” παρέμενε έως τώρα ακυκλοφόρητο.

Η έκδοση έχει γίνει σε 350 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία περιέχουν 4 σέλιδο έγχρωμο ένθετο με φωτογραφίες και δίγλωσσο βιογραφικό του συγκροτήματος.

Το εξώφυλλο είχε σχεδιαστεί από τον Νίκο Πολίτη, την προσαρμογή του εξωφύλλου και την δημιουργία του εσωφύλλου επιμελήθηκε ο Νίκος Δερβίσης ενώ το μάστερ ανέλαβε με επιτυχία ο Γιάννης Κύρης.

Β-otherSide proudly presents the previously unreleased rehearsal session of Syndromo titled “A collection of Demos +Live Recordings”. Syndromo have recorded at 1981 under Stelios Fotiadis post production, 12 tracks, by mixing different styles like hard rock, new wave and progressive rock music, at a live rehearsal session, from which the next year was made their first and only lp.

The album contains 10 from their lp at the first rough version recording plus 2 previously unreleased tracks. Also especially for this release, there will be a 7” Single with 3 extra tracks from the live album’s presentation at Kyttaro Club from 1982, from which the 1 of them is previously unreleased.The release come at 350 hand numbered copies and contains a 4 page color insert with a translated biography of Syndromo plus unreleased photos.

The cover was made from Nikos Politis,the audio master was made from Yiannis Kyris and Nick Dervisis designed the 4-page inlay.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.