ρὸκ γᾶζ – ἡ τίγρις

Published by Radio Point on

Οι ρὸκ γᾶζ ξαναρωτούν… Από πού ερχόμαστε; Που πηγαίνουμε; Ποιοι είμαστε;
Το κάνουν με δύο παράλληλες αφηγήσεις μέσα σε μία πλοκή μυστηρίου.
Στην πρώτη αναζητούν ένα δρόμο προς την ελευθερία, τον έρωτα.

Στην δεύτερη, μία γυναίκα, η Ευρυδίκη, είναι παγιδευμένη, φυλακισμένη. Αυτή την φορά μέσα στο σπίτι της. Εγκλωβισμένη από ένα μηχανισμό ελέγχου, από ένα άτεγκτο σύστημα, από απατηλά μέτρα και εντολές που την οδηγούν στην ψευδαίσθηση ότι και η ίδια επιθυμεί την απομόνωσή της. Κι έτσι φτιάχνει έναν αντίθετο εαυτό… και τον αντιμετωπίζει…

Η Νάντια Βαλαβάνη παίζει την Ευρυδίκη και ο Jim Barbayiannis σκηνοθετεί.

Οι ρὸκ γᾶζ, μέσα από μια νέα no wave μουσική και ποιητική ματιά, ξανακοιτάνε τα στερεότυπα και τις βεβαιότητες της εποχής μας. Αναζητούν την ανάκτηση των εννοιών και τον δρόμο στον οποίο ο άνθρωπος είναι και γίνεται άνθρωπος.

ρὸκ γᾶζ είναι ο Γιώργος Γκίνης (Alive She Died, Trespass, Ding An Sich, Άμμος, George Ginis) και ο Ηρακλής Αναστασιάδης (Alive She Died, Trespass, Atria, GAD., Dark En Ciel)

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.