ΡΈΠΛΙΚΑ – ΑΛΛΌΚΟΤΟ ΖΕΥΓAΡΙ

Published by Radio Point on

Ο Γιάννης Βενιαμίν επανασυστήνεται στο κοινό με την νέα του μουσική οικογένεια τους “ΡΕΠΛΙΚΑ” και το ομώνυμο άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή απο την InRealTime Records μέσα στο 2018.

Το πρώτο τραγούδι με τίτλο “Αλλόκοτο Ζευγάρι” ανοίγει δρόμο με ένα βίντεο που σκηνοθέτησε η νεαρά Αλεξανδρα Ρίμπα.

Σε ιεροτελεστικό κλίμα η μουσική ξετυλίγεται σαν ενα ηχητικό κουβάρι για να καταλήξει εκεί απο όπου ξεκίνησε. ‘
Αλλοτε ρομαντική και άλλοτε σκοτεινή επενδύει τον λόγο,που θυμίζει περισσότερο “δεύτερες σκέψεις” κάποιου παρά στίχους τραγουδιού. ‘Ενα “Αλλόκοτο” μουσικό τοπίο σε στίχους και μουσική του Γιάννη Βενιαμίν που παρουσιάστηκε για πρωτη φορα ζωντανά στις 25 Απριλίου στο ΥΠΟΓΕΙΟ CLUB στην Θεσσαλονίκη.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.