Ο Sam Fender διασκευάζει Amy Winehouse

Published by Radio Point on

O Sam Fender κυκλοφορεί ως νέο του single τη διασκευή του στο ‘Back To Black’ της Amy Winehouse.

O τραγουδιστής κλήθηκε περίπου ένα μήνα πριν να το ερμηνεύσει live στο Radio 1 της Αγγλίας στο πλαίσιο των ‘Live Lounges’ web επεισοδίων τους. Μετά την live ερμηνεία του η ανταπόκριση και η επιθυμία του κόσμου να το κυκλοφορήσει κανονικά ήταν τόσο μεγάλη, όπου τελικά ο Sam Fender δεν μας χάλασε το χατίρι!

‘Το Back To Black είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια και η Amy Winehouse είναι ένας εθνικός θησαυρός, θα έλεγα. Ελπίζω να σας αρέσει η δική μου προσέγγιση στο κομμάτι.’- Sam Fender.

Βρείτε και ακούστε το ‘Back To Black’ Live Cover Recording
https://samfender.lnk.to/BackToBlackGREPR

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

 

 

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.