Ο Gogi κυκλοφορεί το νέο του single Dreamtouch!

Published by Radio Point on

Μουσικός παραγωγός, DJ και φωτογράφος με βάση τη Λάρισα.

Του αρέσει να συνθέτει τις δικές του μελωδίες, ενσωματώνοντας ζωντανά όργανα στις παραγωγές του, καθώς και ατμοσφαιρικά Trip-Hop φωνητικά. Συχνά πειραματίζεται με διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής, όπως D&B και Dubstep. Αρκετές φορές χρησιμοποιεί στοιχεία Rock και παραδοσιακής μουσικής, τα οποία αποτελούνται από κιθάρες ή/και παραδοσιακά όργανα, δημιουργώντας ξεχωριστά συναισθήματα.

Αυτή την περίοδο δουλεύει τον νέο του δίσκο, ο οποίος θα είναι σε στυλ Trip-Hop / Lo-Fi / Downtempo, στον οποίο συμμετέχουν διάφοροι μουσικοί που θα συνεισφέρουν με ζωντανά όργανα, καθώς και τραγουδίστριες που παρέχουν Trip-Hop φωνητικά.

Το Dreamtouch είναι ένα concept song, το οποίο περιγράφει τον αγώνα ενός ατόμου, που προσπαθεί να ξεπεράσει έναν χωρισμό, ενώ νιώθει συνεχώς το άγγιγμα του/της πρώην στα όνειρά του/της.
Οι στίχοι του τραγουδιού ήταν εμπνευσμένοι από μια προηγούμενη σχέση του Gogi. Η φωνή της Elianna ταίριαξε απόλυτα με την αισθητική της παραγωγής. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε πριν από περίπου πέντε χρόνια και δεν είναι το μόνο τραγούδι στο οποίο ο Gogi και η Elianna συνεργάστηκαν. Ωστόσο, το Dreamtouch έθεσε τις βάσεις για το ανερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Ανά τα χρόνια, ο Gogi έχει δουλέψει σε διάφορα στυλ μουσικής. Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, κυρίως σε στυλ Hip-Hop/Rap με διάφορες συμμετοχές Ελλήνων Rappers, όπως και συμπεριλαμβανομένων downtempo instrumentals, τραγουδιστά φωνητικά, καθώς και εναλλακτικά κομμάτια Rock/Rap με ζωντανές κιθάρες.
Αργότερα, ο Gogi αποφάσισε να επικεντρωθεί στην παραγωγή και τη σύνθεση, όπου κυκλοφόρησε μερικά σινγκλ σε στυλ D&B, Dubstep και Downtempo.
Επιπλέον, οργάνωσε διάφορα Hip-Hop, Electronic, D&B και Dubstep πάρτι στην πόλη του, αλλά συμμετείχε και ως guest DJ σε άλλα πάρτι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Αφού επέλεξε μερικές παλαιότερες παραγωγές του και δημιούργησε αρκετές νέες, συνεργάστηκε με μουσικούς και τραγουδιστές/τραγουδίστριες και πλέον βρίσκεται στην ολοκλήρωση του νέου του ολοκληρωμένο άλμπουμ. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε τα τρία τελευταία σινγκλ “Against The False All”, “Night Questions” και “Dreamtouch”, που προέρχονται από το νέο του άλμπουμ!

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.