Οι Wedding Singers παρουσιάζουν το νέο τους single A Bit Closer

Published by Radio Point on

Sometimes we losing our way…

Eκτός και αν ανήκεις στο φαν κλαμπ των Wedding Singers οπότε ξέρεις πάντα τον τρόπο και τον χρόνο για να συνδεθείς με την danceteria τους.

To νέο single “A Bit Closer” είναι αυτό το neon φως που θα σε οδηγήσει στον φρέσκο ήχο τους και παράλληλα συνδέεται με τις ξεσηκωτικές εμφανίσεις της μπάντας που μοιράζει “υπεύθυνα” γνώση και διασκέδαση σε όλες τις cool Αθηναϊκές πίστες.

Στην 2020 επιστροφή τους, ο προπομπός “A Bit Closer” γίνεται το soundtrack για την νέα γενιά party-hard kids που θέλoυν να έρθουν όσο πιο απλά και άμεσα, κοντά στην πιο αυθεντική χορευτική μπάντα της πόλης.

Ο μόνος τρόπος να τους συναντήσεις είναι στην πίστα, εκεί που το beat με το Γαλλικό “touch” συναντά τις ανθεμικές μελωδίες των φωνητικών και τα νέο – rave synths σου θυμίζουν ότι ο χρόνος είναι τώρα.

Στην αυγή της νέας δεκαετίας, η μπάντα που μας έμαθε να παρτάρουμε συνοδεία ευρηματικών live διασκευών επιστρέφει για να υπενθυμίσει πως γίνεται και να μας δείξει μέσα απο δικές της συνθέσεις ότι εξακολουθεί να είναι το καλά κρυμμένο dance μυστικό της πόλης, η φήμη του οποίου ταξιδεύει από στόμα σε στόμα.

 

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.