Οι Sidetrack επιστρέφουν με το #2

Published by Radio Point on

Ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς οι Sidetrack επιστρέφουν με το #2 που κυκλοφορεί στις 30/9 από την “Polymusic”.

Mε βασική πηγή έμπνευσης τους τη ζωή στην πόλη μας προσφέρουν την δεύτερη τους δουλειά επιμένοντας σε “ολοκληρωμένες” δουλειές σε αντίθεση των καιρών.
Ο ιδιαίτερος ήχος τους μπορεί να κατηγοριοποιηθεί στο pop rock με όλα βέβαια τα θέματα που ανακύπτουν από τέτοιου είδους κατηγοριοποιήσεις.
Το γκρουπ συμπυκνώνει σε 34 και κάτι λεπτά ορισμένους από τους «παλμούς» της καθημερινότητας της μεγάλης πόλης, ενώ ο τίτλος του δίσκου δηλώνει την αμεσότητα του.

Το ίδιο το άλμπουμ θα μπορούσε να είναι το “ηχητικό” περιβάλλον μιας καθημερινής βόλτας. Με μια αισθητική που συνδυάζει ιδιώματα της ροκ με την ατμοσφαιρικότητα και της καλής ευνοούμενης ποπ, μας δηλώνουν πως είναι εδώ για να μείνουν.

Το #2 κυκλοφορεί στις 30/9 από την Polymusic!

H ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο studio pazl του Δημήτρη Καρρά από τον Vangelis Karapetros.

Επιμέλεια artwork: Ferrofluid studio.
Φωτογραφία: Nikos Karouzos
Οργάνωση και συντονισμός : Seven Prime

p & © Polymusic 2019

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.