ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ, single, Για Κείνη (Τη Μόνη Καλή) από το άλμπουμ 24.4

Published by Radio Point on

Μετά το ανέμελο ‘Μία-Μία’, το φλογερό ‘Μαμόθρεφτα’, το ταξιδιάρικο ‘Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Ξένε Φύγε)’, το άξιο αναφοράς ‘Σπίρτα’ και το καλοκαιρινό και ερωτιάρικο ‘Αθήνα – Παρίσι Μ’ Ένα Τανγκο’, ο Νίκος Αποστολάκος έχει επιστρέψει για τα καλά με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ 24.4 που περιέχει 15 ολόφρεσκα τραγούδια και είναι εδώ για να κάνει πανικό!

Αυτή τη φορά, η μελαγχολία του Φθινοπώρου, φέρνει τον ακροατή να θέλει να μοιραστεί με το κοινό ένα ακόμα τραγούδι από το νέο του άλμπουμ 24.4, με το single “Για Κείνη (Τη Μόνη Καλή” να είναι διαθέσιμο για ακρόαση.

Το “Για Κείνη (Τη Μόνη Καλή” έχει ατμόσφαιρα από τις πρώτες δουλειές των Depeche Mode, πολύ δυνατά ρυθμικά με dance προεκτάσεις, new wave βάση.

Electro στυλ σε όλο το cd, με φανερές rock αποχρώσεις προς το τέλος του.
Χορευτική καλοκαιρινή διάθεση με δυνατή κατάληξη, σε ένα μείγμα ευαισθησίας, ρομαντισμού και δυναμισμού!

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.