ΝΕᗯ “Resound NYC”: ΜΟΒΥ – Extreme Ways

Published by Radio Point on

O πρωτοπόρος συνθέτης της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Moby, ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ “Resound NYC” που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου!

Ταυτόχρονα μας παρουσιάζει και το νέο του single από αυτό το project: “Extreme Ways” ft. Dougy Mandagi ( Temper Trap )

Ο Moby μας παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του “Extreme Ways” που πρωτο-κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2002 ως δεύτερο single του άλμπουμ “18”. Σε αυτή τη νέα εκδοχή συναντάμε τον Dougy Mandagi της Αυστραλιανής indie rock μπάντας, The Temper Trap.

Δείτε το εκπληκτικό νοσταλγικό video του Moby που μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν, εξηγώντας μας την ιστορία πίσω από την συνεργασία με την καταξιωμένη jazz, soul & blues τραγουδίστρια Lady Blackbird, για το εμβληματικό τραγούδι “Walk With Me” που το ακούμε στον επερχόμενο νέο δίσκο στην ανανεωμένη του εκδοχή!

Μετά το “Reprise” album του, ο Moby ενορχηστρώνει σε νέα εκδοχή 15 από τα πιο iconic τραγούδια του που έγραψε ή ηχογράφησε αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη μεταξύ του 1994 και 2010. Σε αυτές τις νέες εκδοχές των τραγουδιών, θα συναντήσουμε στα φωνητικά καλλιτέχνες όπως τους Gregory Porter, Ricky Wilson (Kaiser Chiefs), Margo Timmins, & Amythyst Kiah.

Το ‘Resound NYC’ album που αποτελεί και το 20ο ολοκληρωμένο project του καλλιτέχνη στην καριέρα του, είναι αφιερωμένο στα μουσική βιώματα του MOBY στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

“Before I discovered punk rock, I grew up with classic rock. My first concert was Yes at Madison Square Garden in 1978. So it was super compelling revisiting my songs and seeing whether they held up with a more traditional, non-electronic, orchestral approach.” – Moby

Resound NYC Tracklisting:

1. In My Heart ft. Gregory Porter
2. Extreme Ways ft. The Temper Trap
3. South Side ft. Ricky Wilson
4. Flower (Find My Baby) ft. Amythyst Kiah
5. In This World ft. Marisha Wallace
6. Helpless ft. Margo Timmins, Damien Jurado
7. Signs Of Love
8. Perfect Life ft. Ricky Wilson
9. When It’s Cold I’d Like To Die ft. P.T. Banks
10. Slipping Away
11. Second Cool Hive ft. OUM, Sarah Willis
12. Hyenas
13. Last Night
14. Run On ft. Danielle Ponder, Elijah Ponder
15. Walk With Me ft. Lady Blackbird

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.