ΝΕΟΝ – Back & Forth

Published by Radio Point on

Οι Neon έπειτα από 15 χρόνια πορείας κλείνουν το μουσικό τους κύκλο με το τελευταίο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από την Ikaros Records.

To “Riverbank” αποτελεί το κύκνειο άσμα του συγκροτήματος.

Δυστυχώς, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί δεν ήταν εφικτό να οργανωθεί ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι όπως το είχαν φανταστεί.

Έτσι λοιπόν, οι Neon αποχαιρετούν με το “Back & Forth”, το πιο εξωστρεφές τραγούδι που έγραψαν & το video που δημιούργησε η Όλγα Σφέτσα…

…αλλά και με το δικό τους μήνυμα:

«Support art! Support art workers! Ευχαριστούμε και κάπου θα ξανασυναντηθούμε…»

To “Riverbank” κυκλοφορεί ψηφιακά και σε συλλεκτικό βινύλιο (έχουν μείνει ελάχιστα αντίτυπα).

Buy Riverbank
https://www.discogs.com/Neon-Riverbank/release/14436091

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.