Μπαλάντες για Φόνους ” Εκείνη έρχεται μέσα από τις στάχτες”/ Ballads for Murders ” She is coming through the ashes”

Published by Radio Point on

Οι ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ δημιουργήθηκαν πριν από κάποια χρόνια στην Αθήνα. Αποτελούνται από μέλη με μακρά θητεία στην ανεξάρτητη, ελληνική ροκ σκηνή, όπως τα Διάφανα Κρίνα, οι Grain,κ.α. Τα μέλη τους είναι οι: Ζαφείρης Μαράνος – φωνή, Γιάννης Κισκίνης – κιθάρα, Δημήτρης Ζούζουλας – κιθάρα, Παντελής Ροδοστόγλου – μπάσο και Γιώργος Λιόλιος – τύμπανα.

Ο ήχος τους είναι ένα κράμα post punk, garage και νεοψυχεδέλειας. Γράφουν μουσική και στίχους για να αντισταθούν στις μεγάλες, ογκώδεις και απτές ανυπαρξίες. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο «Εκείνη έρχεται μέσα απ’ τις στάχτες» κυκλοφορεί σε 300 αριθμημένα LP από την Β-otherside records και τον Mr Vinylios και περιέχει δισέλιδο ένθετο με τους στίχους.

Ημέρα Κυκλοφορίας : Τρίτη 18 Ιουνίου

Το άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε εδώ : https://mpalantesgiafonous.bandcamp.com/releases

Βallads for Murders gathered a few years ago at Athens, Greece. They are consisted by musicians with long experience at greek rock music scene and bands like Diafana Krina, the Grain, etc. Their members are : Zafeiris Maranos – vocals, Yiannis Kiskinis – guitar, Dimitris Zouzoulas – guitar, Pantelis Rodostoglou – bass and Yiorgos Liolios – drums. Their sound idenity is a blend of post punk, garage punk and neo-psychedelic music.

Their first album, titled ” She is coming through the ashes” is released at 300 hand-numbered vinyls, including a 2 page insert with the song’s lyrics. It’s a co-production between B-otherSide records and Mr.Vinylios.

Release Date : Tuesday 18 June

You can listen to the whole record at the following link: https://mpalantesgiafonous.bandcamp.com/releases

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.