Μπάμπης Παπαδόπουλος “Παραλογές του αχρήστου”

Published by Radio Point on

H Β-otherSide Records σε συμπαραγωγή με την Puzzle Music, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου “Παραλογές του αχρήστου”. Σε αυτή τη νέα του δουλειά που περιλαμβάνει 10 οργανικές συνθέσεις ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ανανεώνει τα εκφραστικά του μέσα – όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε δισκογραφική του κατάθεση.

Παρατηρώντας την ως τώρα διαδρομή του διαπιστώνεται ότι βρίσκεται σε ένα δημιουργικό μονοπάτι μέσα στο οποίο εξελίσσεται διαρκώς εξερευνώντας τον ήχο του, τα μουσικά υλικά του αλλά και τη φιλοσοφία του. Το Παραλογές του Άχρηστου συνεχίζει αυτήν την συναρπαστική πορεία με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι εμπνευσμένος από το βιβλίο του Nuccio Ordine Η Χρησιμότητα του Άχρηστου. Η εικόνα του εξωφύλλου βασίζεται στη θεωρία του μαθηματικού August Ferdinand Möbius, γνωστή ως Möbius strip. Σχεδιασμός εξωφύλλου: Σίμος Σαλτιέλ (Red Creative).

Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Royal Alzheimer Hall με μηχανικούς ήχου τους Τίτο Καργιωτάκη και Χρήστο Χαρμπίλα οι οποίοι υπογράφουν επίσης τόσο τις μίξεις όσο και το mastering.

Παραγωγή: Μπάμπης Παπαδόπουλος, Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας.
Το LP περιλαμβάνει downlowad code για το κατέβασμα του άλμπουμ.

Β-otherSide proudly presents the new album of Babis Papadopoulos “Fables of the useless” in co-production with Puzzle Music at 250 vinyls.

The recording was made at Royal Alzheimer Hall

Sound Engineering, Mixing & Mastering

Titos Kargiotakis – Christos Charbilas

Design
Red Creative

The title of this album is inspired from the book of Nuccio Ordine “The Usefulness of the Useless”

Inside the LP it’s included download card.

Categories: Release

%d bloggers like this: