Μάριος Φραγγούλης – Μια Γαλάζια Λίμνη

Published by Radio Point on

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι η στοά του City Link, το υπέροχο αυτό σημείο στην καρδιά της Αθήνας θα πλημμυρίσει με μουσική και τραγούδια από το νέο CD του Μάριου Φραγγούλη με τίτλο Γαλάζια Λίμνη που κυκλοφορεί την ίδια μέρα από την MINOS EMI/UNIVERSAL και θα είναι διαθέσιμο στην εκδήλωση.

Ο Μάριος Φραγγούλης, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Άρης Δαβαράκης και ο Πέτρος Κλαμπάνης θα είναι εκεί και θα περιμένουν τους φίλους τους για να μοιραστούν αυτή την χαρά μαζί τους.

Μια ωραία γιορτή με αφορμή την κυκλοφορία αυτής της δισκογραφικής έκδοσης

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.