Λευκή Συμφωνία νέο album ”Σαν Τον Ήλιο’

Published by Radio Point on

H Λευκή Συμφωνία, επιστρέφει στη δισκογραφία με το νέο album ‘’Σαν Τον Ήλιο’’.

Το album περιέχει τις 10 νέες συνθέσεις:

  • Mέχρι Tον Θάνατο
  • Με Μία Κραυγή
  • Μαύρο Φως
  • Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο
  • Σβήσε Τα Ίχνη
  • Σαν Τον Ήλιο
  • Χρόνια Σιωπηλά
  • Μήνυμα
  • Δάκρυ
  • Εκεί Που Ο Άνεμος Ρωτάει Για Εσένα

Οι στίχοι είναι του Θοδωρή Δημητρίου.To τραγούδι ‘’Σαν Τον Ήλιο’’ είναι βασισμένο στο ποίημα ‘’Δεν Έφθασα Ψηλά’’ του Ρώμου Φιλύρα.Το ‘’Όνειρο Μέσα Σε Όνειρο’’ αποτελεί μελοποίηση του ποιήματος του Edgar Allan Poe.

Η μουσική είναι των Θοδωρή Δημητρίου και Διογένη Χατζηστεφανίδη.

Η μουσική στα ‘’Mέχρι Tον Θάνατο’’ και ‘’Μήνυμα’’ είναι του Θοδωρή Δημητρίου.

Οι ενορχηστρώσεις των τραγουδιών έχουν γίνει από το γκρουπ.

Την Λευκή Συμφωνία αποτελούν οι Θοδωρής Δημητρίου (φωνή),ο Κώστας Μιχαλός (κιθάρα) ο Διογένης Χατζηστεφανίδης (μπάσο) και ο Βαγγέλης Τσιμπλάκης (ντραμς).

Τα καινούργια κομμάτια υπηρετούν απόλυτα το dark wave – post punk – dark rock ύφος της μπάντας με έναν σαφώς προσωπικό και σύγχρονο τρόπο.Το γκρουπ ενσωματώνει στη μουσική του ατμοσφαρικά,μελαγχολικά ηχοτοπία με ψυχεδελικά και progressive χρώματα.
Τα 2 singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει (‘’Μέχρι Τον Θάνατο’’ & ‘’Σαν Τον Ήλιο’’) έχουν την καθολική αποδοχή του κοινού και ο νέος δίσκος αναμένεται εδώ και μήνες με μεγάλη προσμονή.
Μία κυκλοφορία που στέκεται επάξια δίπλα στους καθοριστικούς για την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή προηγούμενους δίσκους του group και ανοίγει τον κύκλο της νέας δισκογραφικής παρουσίας της μπάντας τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή μουσική πραγματικότητα.

Ηχογράφηση, μίξη, mastering:Έκτορας Τσολάκης
Φωτογραφίες του γκρουπ:Kανέλλα Κλιματσίδα
Εξώφυλλο,Αrtwork: Μelanie Merges – Dimitriou
Κυκλοφορεί από τις Labyrinth of Thoughts records & The Lab records στις 10 Απριλίου σε 3 εκδόσεις:
200 αντίτυπα σε ασημένιο βινύλιο
300 αντίτυπα σε μαύρο βινύλιο
200 αντίτυπα σε digipack cd

Όλες οι εκδόσεις συνοδεύονται από εκτενή ένθετα με στίχους στα ελληνικά και αγγλικά.

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Cat. Number: LOT 061
Format: LP / CD
Release date: 10/4/2020

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.