Κος Κ. – Ξένη

Published by Radio Point on

Ο κος Κ. μοιράστηκε με το κοινό του το τρίτο νέο track με τίτλο “Ξένη” από τον επερχόμενο ακυκλοφόρητο δίσκο του. Ένα τραγούδι που πλαισιώνεται από το βίντεο που σκηνοθέτησαν από κοινού με το Γ. Μιχαηλίδη.

Το νέο κομμάτι του Κ μετά τις πρόσφατες κυκλοφορίες των τραγουδιών “Παύση” & “Πλάι σου ήσυχα” ολοκληρώνει την τριλογία των Mid Tempo κομματιών που επιμελήθηκε ο ίδιος σε παραγωγή κι εκτέλεση μουσικών οργάνων και οδηγεί στη συνέχεια των ηχογραφήσεων του 4ου προσωπικού άλμπουμ του. Παρέα με τους Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Χαράλαμπο Κουρτάρα στο μπάσο και Γιάννη Βούλγαρη στα τύμπανα ηχογραφούν έναν αμιγώς ροκ δίσκο, στο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους control room χώρο του στούντιο Νήπιο, ζωντανά, όπως τους συναντάμε στις live εμφανίσεις τους. Το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό.

Μια μικρή γεύση από την επερχόμενη δουλειά του κυρίου Κ. μπορούν να έχουν όσοι παρευρεθούν στο 13ο Φεστιβαλ Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητικής Εστίας του Παν/μιου Αθηνών (Ούλωφ Πάλμε 2-4, Παν/πολη – Ζωγράφου) την Κυριακή στις 20 Μάη.

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.