Η ντίβα της Μεσογείου Dulce Pontes, κυκλοφορεί νέο single & album!

Published by Radio Point on

Η ντιβα της Μεσογείου Dulce Pontes από την Πορτογαλία, κυκλοφορεί το νέο της single “Na Língua Das Canções”, από το αναμενόμενο της άλμπουμ
“Perfil” που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Το “Perfil” είναι το νέο άλμπουμ της Dulce Pontes που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου και που σηματοδοτεί την έναρξη μιάς νέας εποχής για την δισκογραφία της. Το νέο μουσικό υλικό είναι μια επιστροφή στις ρίζες της και σε εκείνες τις ιστορίες που την εμπνέουν πολύ.

Το άλμπουμ αυτό θα είναι η πιο προσωπική μέχρι στιγμή δουλειά της καλλιτέχνιδας, με μουσικές που ‘ανοίγονται’ σε ορίζοντες jazz και λάτιν μουσικής.

To “Perfil” είναι σε παραγωγή των Dulce Pontes & του Κουβανού μουσικού Yelsy Heredia.

TRACKLIST :
1. Na Lingua Das Canções
2. Amapola
3. Leilão Da Casa Da Mariquinhas
4. Valsa da Libertação (with Ricardo Ribeiro)
5. Soledad
6. Fado Mal Falado
7. Lenda das Algas
8. Laranjinha
9. Porque
10. Retrato

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.