Ελένη Ανδρέου – Εκδρομή

Published by Radio Point on

Η Ελένη Ανδρέου με όπλα το πηγαίο ταλέντο της, την επιμονή και την αληθινή αγάπη που τρέφει για το τραγούδι, πραγματοποιεί με επιτυχία το όνειρο της δημιουργίας της «Εκδρομής» της, του πρώτου προσωπικού της δίσκου.

Η «Εκδρομή» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, την ελληνική δισκογραφική εταιρεία που αγκάλιασε και πίστεψε από την πρώτη στιγμή την ερμηνεύτρια και το έργο της.

Η Ελένη Ανδρέου διαθέτει σπάνια φωνή, η οποία σε συνδυασμό με τη φυσική της ευαισθησία αποδίδει με ακρίβεια και λεπτότητα τις συναισθηματικές αποχρώσεις που εκφράζουν οι στίχοι των τραγουδιών.

«Η Εκδρομή» είναι ένα έργο ζωής που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Νέας Υόρκης, πόλη όπου ζει και εργάζεται η Ελένη. Ωστόσο παρ’ όλες τις δυσκολίες που δημιούργησε η απόσταση το αποτέλεσμα είναι καλλιτεχνικά άρτιο.

Οι δύο πατρίδες της «Εκδρομής», της εμφύσησαν μια ταξιδιάρικη ψυχή.

Η Ελένη Ανδρέου είχε την τύχη να συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς που υπογράφουν τις συνθέσεις και τους στίχους των 12 τραγουδιών του δίσκου.

Καθοριστική για το αποτέλεσμα υπήρξε η συνδρομή του πολύπειρου και αναγνωρισμένου μουσικού και συνθέτη Νίκου Ζέρβα, που στάθηκε στο πλάι της Ελένης από την πρώτη στιγμή, καθώς και του καλού της φίλου και εξαιρετικού στιχουργού Πόλυ Κυριάκου.

Αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα των δημιουργών που έγραψαν τα τραγούδια της «Εκδρομής».

Συνθέτες: Νίκος Ζέρβας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Βάσω Αλλαγιάννη, Βαρβάρα Καστάνη και Δημήτρης Κοργιαλάς.

Στιχουργοί: Πόλυς Κυριάκου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βαρβάρα Καστάνη, Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Ogdoo Music Group Νίκος Αναγνωστάκης.

Ο δίσκος της Ελένης Ανδρέου ευωδιάζει Ελλάδα, έχει τα χρώματα της θάλασσας και του αγνού ουρανού της, τραγουδά τους έρωτες και τα πάθη των ανθρώπων της, άλλοτε με χαρά και άλλοτε με παράπονο, δύο συστατικά που χαρακτηρίζουν την ψυχή της πατρίδας.

Η «Εκδρομή» είναι σύγχρονη και ταυτόχρονα περιέχει τη νοσταλγία της ξενιτιάς, τη λαχτάρα για το πάτριο λυτρωτικό φως και τις λαϊκές μουσικές που ακούγονται από τα ανοιχτά θερινά παράθυρα.

Η «Εκδρομή» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.