Διανομή από B-otherSide records

Published by Radio Point on

B-otherSide records

H B-otherSide records ανακοινώνει την διανομή από :

1. Guzzle “Drive in Cinema”

Δυναμικό stoner ντουέτο από Θεσσαλονίκη σε ένα 10” Mini LP έκπληξη με 4 tracks ηχογραφημένα το 2019. Κυκλοφόρησε σε DIY παραγωγή από τους Guzzle και 40 κόπιες θα δοθούν προς διανομή.
Μπορείτε να ακούσετε το mini LP εδώ

https://guzzle.bandcamp.com/album/drive-in-cinema

2. Christos Goussios cmyk “Souvenirs_pour tous les pays du Monde”

Ο Χρήστος Γούσιος προτείνει έναν κύκλο μουσικής με τίτλο “Souvenirs_pour tous les pays du Monde”, με έντονα στοιχεία cinematic music τα οποία αναμειγνύονται μαεστρικά με alternative rock στοιχεία. H έκδοση έχει γίνει σε DIY παραγωγή και κυκλοφόρησε σε 200 αντίτυπα cd και κασέτας, τα οποία περιλαμβάνουν κασετίνα, πολυσέλιδο ένθετο, διαβατήριο, γραμματόσημα, χρυσοτυπία και καρτ ποστάλ.

Μπορείτε να ακούσετε και να δείτε το άλμπουμ εδώ :
https://christosgoussioscmyk.bandcamp.com/album/souvenirs-pour-tous-les-pays-du-monde

Β-otherSide records presents the distribution of :

1. Guzzle “Drive in cinema”
B-Otherside Records records will distribute the 10” DIY mini album of the stoner band “Guzzle” (SKG), titled “Drive in cinema”. The album contains 4 tracks and 40 copies will be given for distribution to record shops.
You can listen the album at their official channel:
https://guzzle.bandcamp.com/album/drive-in-cinema

2.Christos Goussios cmyk “Souvenirs_pour tous les pays du Monde”
B-otherSide records will distribute the new album from Christos Gousios (SKG) titled “Souvenirs_pour tous les pays du Monde”. The album is a blend of cinematic music along with alternative rock music. It is released at a deluxe packaging boxset at 200 tapes or cd’s, including a passport, stamps, card postal, insert.

You can listen and view the packaging of the album at the official channel:
https://christosgoussioscmyk.bandcamp.com/album/souvenirs-pour-tous-les-pays-du-monde

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.