ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΠ

Published by Radio Point on

New Digital Album – Spider Music

« Είμαστε σε Τριπ» είναι το νέο άλμπουμ που υπογράφει ο Βασίλης Πάντσιος.

Ένας νέος δίσκος για την εποχή των φτηνών αισθήσεων, των μεγάλων ψευδαισθήσεων, του αφόρητου κιτς και των εύκολων συναισθημάτων…
10 δυναμικά τραγούδια που έγραψε ο δημιουργός για την μοναξιά, το φόβο, την προσωπική και κοινωνική απομόνωση, τον αδυσώπητο χρόνο που περνάει…

10 μουσικές ιστορίες για την διαρκή πάλη του ανθρώπου να επιβιώσει, να αποκτήσει αυτοσυνείδηση σε έναν κόσμο σουρεαλιστικά απασφαλισμένο, όπου εύκολα περνάει τα όρια από τις υψηλές σφαίρες διανόησης στην αδιανόητη γελοιότητα.

‘’Είναι στιγμές που το μυαλό τρυπάει την επιφάνεια… που ανοίγουν οι πύλες της αντίληψης και βουτάει στα βαθιά…Είναι φορές που αναρωτιέσαι αν ζούμε στον παρόντα χρόνο η σε μια πλάνη, σε μια εικονική πραγματικότητα που ο καθένας δημιουργεί στα μέτρα του…’’
Ένα άλμπουμ βιωματικό, γεμάτο ενέργεια και συναίσθημα από ένα καλλιτέχνη που αγαπά και υπηρετεί εδώ και χρόνια το ελληνικό ροκ.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Spider Music!

1. “ΚΑΝΤΕ ΣΙΓΑ”. Το πρώτο single του νέου άλμπουμ του Βασίλη Πάντσιου είναι ένα ντουέτο με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιώργο Δημητριάδη.
Στην παραγωγή συμμετέχουν εξαίρετοι μουσικοί:
Κιθάρες – Τάσος Σκούρας, Μπάσο – Λεωνίδας Φιλίντας
Κιθάρα, Ηammond – Νίκος Νικολόπουλος.

2. To ‘’ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ’’ είναι ένα νέο single από το άλμπουμ ‘’ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΙΠ’’ που από την αρχή της κυκλοφορίας του δέχτηκε πολλές θετικές κριτικές, παίχτηκε στα ραδιόφωνα και έχει απήχηση στο πλατύ κοινό!
Ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο τραγούδι με την φιλική συμμετοχή της Kallia Loco!

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ – Βασίλης Πάντσιος
Στίχοι, Μουσική – Βασίλης Πάντσιος
Φωνητικά – Kallia Loko | Φλάουτο – Τάσος Καπζάλας
Πιάνο, Ηammond – Γιώργος Τσολάκος | Κιθάρες – Νίκος Νικολόπουλος
Μπάσο – Λεωνίδας Φιλίντας
Master – Γιάννης Χριστοδουλάτος (Sweet Spot Studio)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – Facebook Official
http://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – U-Tube Official
www.youtube.com/user/BILLPAN10

ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ
http://www.tovima.gr/tag/vasilis-pantsios/

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.