ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ (A’ ALBUM)

Published by Radio Point on

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ (A’ ALBUM)

‘’ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ’’ (Α’ ALBUM) είναι η νέα συλλογή του τραγουδοποιού και παραγωγού Βασίλη Πάντσιου.

Περιλαμβάνει 6 διασκευές γνωστών τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε και γίνονται παραγωγές μέσα από την δική του οπτική ματιά.

Κυκλοφορούν επίσημα με την άδεια των δημιουργών τους από την InRealTime Records.

Πρώτο single του άλμπουμ είναι το ‘’Μικρες Περιπλανήσεις’’. Διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού της έντεχνης κομπανίας ‘’Μικρες Περιπλανήσεις’’ από την Κω που είχε κάνει παραγωγή το μακρινό 1992 ο αείμνηστος Νίκος Παπάζογλου.

Μουσική: Νίκος Αρμπιλιάς, Στίχοι: Στέργιος Παπαποστόλου

Ο Βασίλης Πάντσιος ξεκίνησε από νεαρός το μεγάλο ταξίδι του στο χώρο της μουσικής και στην πορεία τον συγκίνησαν ιδιαίτερα δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών.Έτσι κάποια στιγμή, παράλληλα με τη δική του δισκογραφία, άρχισε να δουλεύει και να ηχογραφεί γνωστά αγαπημένα τραγούδια που τον άγγιξαν, τον επηρέασαν και τον σημάδεψαν. Τραγούδια που έχει ερμηνεύσει πολλές φορές σε συναυλίες του και γνωρίζει καλά την δυναμική τους και πάντα με σεβασμό στο έργο, στον δημιουργό και ιδιαίτερα στην αισθητική του.

Tracklist:
I CAN’T ESCAPE MYSELF – ‘’The Sound’’ (Written By Adrian Kelvin Borland)
ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ – ‘’Μικρές Περιπλανήσεις’’ (Μουσική: Νίκος Αρμπιλιάς, Στίχοι: Στέργιος Παπαποστόλου)
ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ – ‘’Λιζέτα Καλημέρη’’ (Μουσική: Γιώργος Καζαντζής – Στίχοι: Λίλυ Βαρίνου)
ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – ‘’Υπόγεια Ρεύματα’’ (Στίχοι, μουσική: ‘’Γρηγόρης Κλιούμης’’)
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ – ‘’Γιώργος Δημητριάδης’’ (Μουσική: Γιώργος Δημητριάδης, Στίχοι: Σταμάτης Πανταζόπουλος)
ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ – ‘’Διονύσης Σαββόπουλος’’ (Στίχοι, μουσική – Διονύσης Σαββόπουλος)
Στα τραγούδια “Κάνε Κάτι” και “Μικρές Χαμένες Μέρες” συμμετέχει με την ερμηνεία της η χαρισματική Αλκμήνη Χατζηνάσιου.

Η συλλογή ‘’ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ’’ (Α’ ALBUM) κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά μαγαζιά από την ‘’InRealTime Records’’

Σημείωμα του καλλιτέχνη:
”Το ‘’Αγαπημένα και Πειραγμένα’’ δεν ήταν ένα εύκολο project! Ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία και πέρασε από πολλά κύματα και εμπόδια μέχρι να ολοκληρωθεί. Έπρεπε να ταιριάξω μια δαιδαλώδη παραγωγή με ηχογραφήσεις από διαφορετικά στούντιο και ενορχηστρώσεις από διαφορετικούς μουσικούς.Ένα ατελείωτο ταξίδι Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Ένα ατελείωτο editing, μίξεις, κόπος, χρόνος, με περιορισμένο budget. Αλλά κινητήριος δύναμη μου ήταν πάντα η αγάπη μου για τα ίδια τα τραγούδια. Για αυτό τον αόρατο δεσμό που ενώνει τις ψυχές των ανθρώπων και τους φέρνει πιο κοντά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλκμήνη Χατζηνάσιου για την φιλική της συμμετοχή σε 2 διασκευές και σε κάθε συντελεστή, μουσικό και ηχολήπτη που με βοήθησε σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε δημιουργό ξεχωριστά που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την άδεια του για την κυκλοφορία της κάθε διασκευής. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Εις το επανιδείν το προσεχές Φθινόπωρο για το δεύτερο μέρος του περιπετειώδους άλμπουμ. ”

Categories: Release

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.