PROJECT RENEGADE – ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια σπάνια περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα!
Οι PROJECT RENEGADE, παρότι είναι λίγα χρόνια μπάντα και έχουν μόλις 1 EP στο δυναμικό τους, ήδη έχουν εντυπωσιάσει στα πρώτα τους βήματα, παίζοντας μάλιστα σε σημαντικά λάιβ σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Συν τοις άλλοις, το “Cerebra” έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές παγκόσμια, κάτι που άλλες ελληνικές μπάντες δεν το καταφέρνουν ακόμα και μετά από αρκετές δισκογραφικές δουλειές!
Είναι τελικά το «next big thing»;
Ο χρόνος θα δείξει…
Για την ώρα το σύγχρονο metal τους, όπου περνάνε το ύφος των EVANESCENCE και των LACUNA COIL μέσα από τη «μπετονιέρα» του alt και nu metal, δείχνει πραγματικά να αφήνει πολλές υποσχέσεις.
Η Μαριάννα στα φωνητικά κυριαρχεί με τις θελκτικές της και υποβλητικές ερμηνείες σαν μια τσαμπουκαλεμένη Amy Lee, ενώ τα ντραμς του Ody σείονται και βροντάνε με σεισμικές δονήσεις!
Τα κομμάτια επίσης είναι πολύ καλά και με στίχους που έχουν κάτι να πουν.
Αναμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο τους άλμπουμ!
Facebook: https://www.facebook.com/prenband
Twitter: https://twitter.com/Proj_Renegade
ReverbNation: https://www.reverbnation.com/projectrenegade
Bandcamp: https://projectrenegade.bandcamp.com
Pressure (Official Video)
https://www.youtube.com