30 Χρόνια ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Published by Radio Point on

Την Δευτέρα 4 Ιουνίου, από τις 15.00 έως τις 17.00 κάνετε κλικ στο http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php και ακούστε την Ομάδα ραδιοφώνου του Web Radio Strofi!

«…Βρίσκομαι εδώ γιατί επιτέλους δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να ξεφύγω από εμένα…»

Μια φράση της φιλοσοφίας που διέπει τις θεραπευτικές κοινότητες ανά τον κόσμο, που δηλώνει παρουσία, επίγνωση, στόχο. Σημαντικές έννοιες που όσοι ζήτησαν βοήθεια για τη χρήση ουσιών (έφηβοι και οικογένειές τους) βίωσαν τη σημασία και την αξία τους στην προσπάθεια για μια καθαρή ζωή!

Για αυτό το ξεχωριστό ταξίδι που το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ ξεκίνησε το 1988, θα μιλήσουν οι γονείς της ομάδας ραδιοφώνου του Συλλόγου Οικογένειας σε μια εκπομπή αφιέρωμα για τα 30 χρόνια λειτουργίας και δημιουργικής πορείας.

«Μπορείς αλά όχι μόνος» θα πουν, μοιραζόμενοι τη δική τους εμπειρία, με την ευχή να κινητοποιήσουν γονείς που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χρήσης ουσιών ώστε να κάνουν και εκείνοι τη δική τους ΣΤΡΟΦΗ, συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια για μια ζωή χωρίς ουσίες αλλά με νόημα και ουσία.

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.