16 συναυλiες που δεν χάνουμε αυτό το καλοκαiρι

Published by Radio Point on

Ένα γεμάτο μουσικό καλοκαίρι με πολλές πρωτιές και πολύ σημαντικές «επαναλήψεις», που θα σφραγίσει την πολιτιστική μας ζωή τους επόμενους μήνες. Ονόματα και καλλιτέχνες που έρχονται απέξω, δίνοντας το στίγμα στα καθιερωμένα rock φεστιβάλ αλλά και στις μεμονωμένες συναυλίες σε major venues της πρωτεύουσας.

Lara Fabian | 19-20 Μαΐου
Με τη γλώσσα της αγάπης
Όλη η πορεία της, που χτίζεται εδώ και χρόνια πάνω σε όμορφα τραγούδια, είναι ένα μελωδικότατο success story. Πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις για μια ντίβα που ξεφεύγει από τις pop τυπικότητες και ξέρει να δημιουργεί επιτυχίες που τραγουδιούνται κι έχουν τη δύναμη να συγκινούν πραγματικά. Και, φυσικά, με μια φωνή εκπληκτικά βελούδινη κι ευέλικτη, που κυριολεκτικά μαγεύει – τραγουδώντας στα γαλλικά (ή όποια άλλη γλώσσα). Reading

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.