Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο

Facebook Twitter Instagram YouTube

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο» αυτό το Πάσχα στηρίξετε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να καλύψουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται.

Με τη δική σας υποστήριξη  να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους.

Είμαστε καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια καλύπτοντας τις ιατρικές και εκπαιδευτικές ανάγκες, την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, την εργασιακή υποστήριξη των γονέων και πολλά πολλά ακόμα που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/mia-ladahellip-ena-chamogelo-2/?cmid=85a2716c-a2a9-448e-aebe-d2be339cc8bf

 


There is no ads to display, Please add some