Τα φετινά βραβεία Grammy έχουν άρωμα από Katerine Duska & Leon of Athens!

Published by Radio Point on

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχει εξάγει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν το νέο πρωτότυπο τραγούδι “BABEL”, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Global Spin των Grammys και είναι αφιερωμένο σε μια σχέση “χαμένη στην μετάφραση”.

Η πρόταση για το ντουέτο ήρθε στα πλαίσια του φεστιβάλ SXSW όπου συμμετείχαν και οι δύο καλλιτέχνες. Γράφτηκε σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά και ονομάστηκε «BABEL” καθώς περιγράφει μια ερωτική σχέση η οποία βυθίζεται στην έλλειψη επικοινωνίας, όσο οι πρωταγωνιστές μιλούν «άλλη γλώσσα» . Το πρωτότυπο τραγούδι υπογράφουν οι Leon of Athens, Katerine Duska, David Sneddon (Louis Tomlinson, Lana Del Rey) και ο Tobie Tripp, που έκανε και την παραγωγή. Ηχογραφήθηκε στον Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2022 για την σειρά «Global Spin» των Grammy, που σκοπός της είναι η ανάδειξη καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, ενώ τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στην Αθήνα με σκηνοθέτη τον Joey Leo.

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.