ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Published by Radio Point on

Η Σοφία Αρβανίτη είναι ένα τυπάκι “ΑΛΑΒΑΡΝΤΑΧΑΛΑ”και μας αρέσει….!!!!

Τελικά η Σοφία μας αιφνιδίασε θετικά με ένα ξεχωριστό δίσκο από την αρχή μέχρι τέλος.

Περιμέναμε πολλά. Και με τίποτε δεν απογοητευτήκαμε. Το αντίθετο συμβαίνει, μια που εδώ είναι ο καλύτερος δίσκος τις, με διαφορά στήθους κατά την ταπεινή μου άποψη.

Από τις πρώτες στροφές της διαπιστώνεις ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πιο σκληρά και πιο αληθινά.

Άλλοτε παίρνει την μορφή μια ασπρόμαυρης φωτογραφίας, και άλλοτε αλλάζει μαγικά σε έγχρωμη, μόνο και μόνο για να δραματοποιήσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που επιφέρουν οι εσωτερικές διεργασίες, πομπού και δέκτη. Οι κιθάρες σε πρωταρχικό ρόλο με δυνατά riffs, και όμορφες μελωδίες.

Η παραγωγή όχι πομπώδες, που της δίνει περισσότερη αμεσότητα.

Και τα πλήκτρα και τα έγχορδα, όπου υπάρχουν, είναι ουσιαστικά στοιχεία των τραγουδιών που υπάρχουν, και όχι στολίδια.

Δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά.

Συνολικά έχουμε 14 κομμάτια τα οποία 12 είναι απόλυτα και ολόφρεσκα, με ροκ διάθεση μέσα από μια ποιητική ματιά, μέσα σε ένα ενιαίο σύνολο, το καθένα έχει να μας πει μια συγκεκριμένη ιστορία .

Και ακόμα δυο καταπληκτικές διασκευές το «Fuck them all» που είναι της Mylene Farmer….και το «Έρημα κορμιά» του Θανάση Παπαθανασίου.

Ή τα παίρνεις όπως είναι, ή τα περνάς.

Δεν αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες, ούτε κρύβουν τίποτα. Οι συμβολισμοί τους είναι τόσο δυνατοί που μιλάνε πιο άμεσα από την κυριολεξία. Και είναι τόσο προσωπικά που είναι κτήμα όλων.

Κυκλοφορεί από την Rain music.

Track list
1.ΜΙΑ ΑΤΙΘΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑ
2.ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ
3.FUCK THEM ALL
4.ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΖΩ
5.ΕΡΗΜΑ ΚΟΡΜΙΑ
6.ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

7.ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
8.ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
9.Η ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟΥ
10.ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΛΛΑ
11.Ο ΚΟΥΒΑΣ
12.AN UNTAMED HEART
13.ΝΕΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ
14. ΑΛΑΒΑΡΝΤΑΧΑΛΑ

https://www.facebook.com/SofiaArvanitiOfficial.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCRnl6k5pj7DtYkR9U28fl7A
https://www.instagram.com/sofiaalavardahala

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.