Ρίτα Αντωνοπούλου και Αρμός μάγεψαν

Published by Radio Point on

Με εξαιρετικούς οιωνούς ξεκίνησε το 4ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν». Το Φεστιβάλ που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου με τύμπανα, ξυλοπόδαρους, παραδοσιακά όργανα, ενώ η επίσημη έναρξη ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και του συγκροτήματος Αρμός, δίνοντάς το έναυσμα σε χιλιάδες ανθρώπους για να μπουν αμέσως στο κλίμα της γιορτής αυτής της Τέχνης και του Πολιτισμού, που θα διαρκέσει έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην κατάμεστη Πλατεία Ελευθερίας, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Φασουλάκη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού- Τουρισμού και Εθελοντισμού κας Αριστέας T. Πλεύρη και πολλών ακόμα Αντιδημάρχων, η συναυλία της Ρίτας και των Αρμός «ταξίδεψε» κυριολεκτικά το κοινό, το οποίο, επιβράβευσε τους συντελεστές με το πιο ενθουσιώδες χειροκρότημα.

Κορυφαία στιγμή, το φινάλε της συναυλίας, όπου η Ρίτα– ανταποδίδοντας αυθόρμητα την αγάπη που δέχθηκε – κατέβηκε από την σκηνή με τους δύο τραγουδιστές των Αρμός και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο πως … «Τίποτα δεν πάει χαμένο»!

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.