Ο SNIK στο δυναμικό της Minos EMI / Universal

Published by Radio Point on

Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στην οικογένειά της τον SNIK, τον κορυφαίο Έλληνα ράπερ με τις δεκάδες εκατομμύρια προβολές και streams στο YouTube και το Spotify, το απόλυτο ιντερνετικό φαινόμενο και τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη της rap και trap σκηνής στην Ελλάδα.

Το νέο single του SNIK «Gangsta» με τη συμμετοχή του A.M. SNiPER αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Η Universal Music είναι η εταιρία που φιλοξενεί τους μεγαλύτερους παγκοσμίως καλλιτέχνες της ραπ σκηνής όπως οι: Dr. Dre, Eminem, 50 cent, Post Malone, Drake, Kanye West, Jay-Z αλλά και labels όπως η Def Jam, η Interscope, η Cash Money κ.α.

Βρείτε τον SNIK στα social media:

https://www.instagram.com/snikthehustla/
https://www.facebook.com/snikofficial/

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.