Ο Eminem είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης με ΕΠΤΑ albums του να ξεπερνούν το 1 δις streams στο Spotify

Published by Radio Point on

Τα album του που έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify είναι:

• “The Marshall Mathers LP”
• “Kamikaze”
• “Revival”
• “Marshall Mathers LP 2”
• “Recovery”
• “The Eminem Show”
• “Curtain Call”

Χάρη σε ένα από τα πολύ αγαπημένα κλασικά album του, ο Eminem έσπασε ακόμα ένα ρεκόρ, αφού το The Marshall Mathers LP μόλις ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο streams στο Spotify, κάτι το οποίο κάνει τον καλλιτέχνη τον πρώτο καλλιτέχνη ever ο οποίος έχει 7 album του με πάνω από 1 δις στη δημοφιλή πλατφόρμα, σύμφωνα με το Chart Data.

Το The Marshall Mathers LP, που κυκλοφόρησε το 2000, είναι το παλαιότερο album του Eminem που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο στο Spotify. Τα άλλα album της λίστας είναι τα Kamikaze (2018), Revival (2017), The Marshall Mathers LP 2 (2013), Recover (2010), The Eminem Show (2002), Curtain Call (2014).

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.