Οι U2 έλαβαν μέρος σε συναυλία για αστέγους

Published by Radio Point on

Οι U2 έλαβαν μέρος σε συναυλία για αστέγους στο Δουβλίνο

Τα μέλη των U2 ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ, καθώς και τα κάλαντα “Holy Night” και “Oh Night Divine”, ενώ νωρίτερα τραγούδησαν το “Baby Please Come Home”, που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η Νταρλίν Λοβ το 1963

Ο Μπόνο και οι U2 τραγούδησαν για καλό σκοπό. Ο τραγουδιστής και η μπάντα του έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Δουβλίνο, με σκοπό την προσφορά βοήθειας στους αστέγους της πόλης, μέσω της Κοινότητας Simon, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά αστέγους ή άτομα που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.

Τα μέλη των U2 ξεσήκωσαν τον κόσμο ερμηνεύοντας ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ, καθώς και τα κάλαντα «Holy Night» και «Oh Night Divine», ενώ νωρίτερα τραγούδησαν το «Baby Please Come Home», που είχε ερμηνεύσει πρώτη φορά η Νταρλίν Λοβ το 1963.

Στη συναυλία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι ιρλανδοί μουσικοί Γκλεν Χάνσαρντ, Ντάμιεν Ράις, Ντάνι Ορίλι, Ίμελντα Μέι, Λουκ Κλερκίν, Μούντι και Ρόισιν Ο.

Στην Ιρλανδία υπάρχουν περίπου 10.000 άστεγοι, μεταξύ των οποίων και 4.000 παιδιά.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Inner City Helping Homeless ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 άτομα βρέθηκαν να κοιμούνται στο δρόμο το βράδυ της Κυριακής.

Πηγή: https://www.in.gr/2018/12/25/entertainment/music/oi-u2-elavan-meros-se-synaylia-gia-astegous-sto-douvlino/

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.