Δισκοκριτική για το άλμπουμ “Kein Licht” από τους HOT SUNDAY BLOOD

Published by Radio Point on

Δε γνώριζα τίποτα για τους Ιταλούς HOT SUNDAY BLOOD, μέχρι που έπεσε στα χέρια μου το πρόσφατο άλμπουμ τους «Kein Licht» που κυκλοφόρησε από την, επίσης άγνωστη σε μένα, Snooky Records.

Μέσα στην περιέργειά μου λοιπόν για τη μπάντα τσέκαρα το παρελθόν τους, όπως και κάποια κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους μιας είναι και είναι μπάντα από το 2013 και έχει ήδη τρία άλμπουμ και εντυπωσιάστηκα! Μα πώς γίνεται να χάνονται τέτοιες δουλειές; Ευτυχώς φαίνεται ότι η πρόσφατη δουλειά τους προωθείται περισσότερο με αποτέλεσμα να φτάσει στο περιοδικό μας για κριτική!

Βαρύτατη μπάντα, χωρίς να χρησιμοποιεί ακραίο ήχο και παλιομοδίτικες παραγωγές ή τεχνάσματα του παρελθόντος! Τα φωνητικά από ότι παρατήρησα παραμένουν σταθερή αξία από παλιά. Δυνατή φωνή που χαρακτηρίζει κιόλας τη μπάντα και ηγείται με τον κατάλληλο τρόπο!

Άκρως ποιοτική η δουλειά τους που μοιάζει ηχητικά να πατάει στην αμερικάνικη σχολή, όσον αφορά τον ανεξάρτητο ήχο των ‘90s, καθώς και το metal των ‘00s. θα τους αδικούσε να τους συγκρίνουμε με κάποια μπάντα, αλλά σκεφτείτε κάτι σαν μια ανάμειξη των Alice In Chains και των Godsmack! Aς μην έχουμε αυταπάτες, παρθενογένεση στη Μουσική δεν υπάρχει, αλλά η μπάντα δείχνει να έχει σαφή ταυτότητα και προσανατολισμό.

Ωριμότητα και σωστή αισθητική στις αρμονίες τους, ενώ καταφέρνουν να καθηλώνουν με τις εναλλαγές διαθέσεων και ταχυτήτων! Πολύ τεχνικοί κιθαρίστες και στιβαρό rhythm section, όπως είναι απαραίτητο για το μουσικό στυλ που παίζουν.

Άξια μπάντα για τα κολακευτικά μας λόγια οι HOT SUNDAY BLOOD και κάθε δίσκος μικρότερου βεληνεκούς θα πρέπει να προωθείται σε τέτοια περίπτωση. Ελπίζουμε να ακουστεί περισσότερο στο μέλλον η δουλειά τους γιατί έχουν κάτι να πουν!

https://www.facebook.com/hotsundayblood
https://twitter.com/hotsundayblood
https://www.youtube.com/channel/UCxeiqyUE9OfGsiLo9D62yiw
https://www.instagram.com/hotsundayblood/
https://open.spotify.com/artist/2TLQD6EqQ15aNOaRqiyLm6?si=aWOBegwkQO-ZOTmjSqTuug

 

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.