ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΤΗΕ SUGAR – άλμπουμ «Πεζόδρομος».

Published by Radio Point on

‘Ηρθε στα χέρια μας το album ”Πεζόδρομος”. Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος τις νέας μπάντας του Αντώνη Δημητρίου ο οποίος είναι γνωστός από την συμμετοχή του σαν κιθαρίστας στους Ενδελέχεια.

O Aντώνης Δημητρίου λοιπόν μαζί με τους ‘The Sugar’ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε έναν δίσκο με πολλά συναισθήματα, με πολλές μελωδίες και ατόφιο Rock .
Αν πρέπει να το οριοθετήσουμε μουσικά εντάσσεται τυπικά στα πλαίσια του ευρύτερου ελληνόφωνου ροκ. Τα φωνητικά ήρεμα και άλλοτε πιο δυναμικά μαζί με τις γεμάτες συνθέσεις, γίνονται το μέσο για να εκφραστεί όλο το συναίσθημα των στίχων.

Σε αυτό το φαινόμενο επικεντρώνονται το συγκρότημα στοχεύοντας στη ρίζα πολλών από τις ανθρώπινες ανησυχίες, με τρόπο ουσιαστικό, ευθύ και πειστικό.

O ¨Πεζόδρομος¨ έρχεται να μας κερδίσει με δέκα ξεχωριστά κομμάτια που πραγματικά αποτελούν μία δισκογραφική δουλειά που έρχεται να βρει την δική της ξεχωριστή θέση στη σκηνή της χώρας μας!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος» και έχει βασιστεί σε συνεργασίες όπως αυτή με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Λάκη Παπαδόπουλο τη Μικαέλα Δαρμάνη και τη Selena μία πλειάδα σπουδαίων ερμηνευτών.

Τραγούδια
1. Η μέρα – Μικαέλα Δαρμάνη
2. Ξέρω ένα μέρος– Δέσποινα
3. Δε σ’ αγαπώ – Αντώνης Δημητρίου
4. Η ανταμοιβή – Αντώνης Δημητρίου
5. Χάρις σε σένα – Μικαέλα Δαρμάνη και Αντώνης Δημητρίου
6. Μεταξένια κούκλα – Μικαέλα Δαρμάνη
7. Το βαλσάκι – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
8. Η θάλασσα – Λάκης Παπαδόπουλος
9. Οι ώρες – Μικαέλα Δαρμάνη
10. Ο Αύγουστος – Αντώνης Δημητρίου

οι ‘’The Sugar” είναι οι:
Δέσποινα Αμοριανού : τραγούδι, φωνητικά
Γιώργος Παλαιτσάκης : τύμπανα
Χρήστος Σαρδελάς : μπάσο, φωνητικά
Χρήστος Κουμούσης : πλήκτρα
Νίκος Κόγιας : κιθάρες
Αντώνης Δημητρίου : κιθάρες, τραγούδι, spiritual catering

OFFICIAL LINKS
https://www.facebook.com/AntonisDimitriouandthesugar/
https://www.youtube.com/channel/UCiBOtdIw2__ZqkPE9-piSiw

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.