Ίδρυση του Συλλόγου «Ακαπνίστας»

Published by Radio Point on

Ίδρυση του Συλλόγου «Ακαπνίστας» με έδρα τα Χανιά

Έχει σκοπό:
α) την η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις ολέθριες συνέπειες του καπνίσματος,
β) την ενημέρωση των μη καπνιζόντων για τα δικαιώματά τους στον καθαρό αέρα, και
γ) την δραστηριοποίηση όλων για την, κατά προτεραιότητα, προστασία από το παθητικό κάπνισμα των πλέον ευάλωτων ομάδων (ανήλικοι, αλλεργικοί, καρδιοπαθείς, έγκυες, ασθματικοί κλπ.).

Ο Σύλλογος αποτελεί μετεξέλιξη του Παραρτήματος Χανίων του Συλλόγου «Προστασία από το παθητικό κάπνισμα» που έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, η μεγαλύτερη από τις οποίες ήταν η συναυλία «Η Κρήτη αγαπά τη ζωή» που οργανώσαμε στις 3 Ιουλίου 2018 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παραδοσιακής Μουσικής «Ο Χαρίλαος».

Ευχαριστούμε τα σουπερμάρκετ ΣΥΝΚΑ που υποστήριξαν με χορηγία την σχεδίαση του λογότυπού μας καθώς και τον Πολυχώρο Λεκτόριο που έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις μας.

Κατά την περίοδο 2018-2019 θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα «Χανιά, άκαπνη πόλη», θα ξεκινήσουμε τις ενημερώσεις στα σχολεία σε συνεργασία με την SmokeFreeGreece και τις αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές και θα οργανώσουμε σειρά εκδηλώσεων με αποκορύφωμα εκείνη με τίτλο «Η Κρήτη αγαπά τη ζωή» του 2019. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα Ακαπνίστας στο Facebook (www.facebook.com/akapnistas) και στο ιστολόγιό μας https://akapnistas.blogspot.com.

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.