Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο e-tetradio.gr και στους ακροατές μας

Published by Radio Point on

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο e-tetradio.gr και στους ακροατές μας

Με αφορμή ένα άρθρο από το e-tetradio.gr το οποίο αναφερόταν σε 2 e-mail τα οποία έλαβε και αφορούσαν το RadioPoint να το ευχαριστήσουμε για την ανάρτηση που έκαναν και την γνωστοποίηση αυτών των e-mail

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους ακροατές μας που έκαναν μια τέτοια κίνηση εκφράζοντας την προτίμηση τους και την υποστήριξη τους σε εμάς.

Καλές ακροάσεις από το RadioPoint και ξανά ευχαριστούμε το e-tetradio.gr

Categories: News

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.