Σήμερα οι EJECTION δίνουν συνέντευξη στο RadioPoint

Published by Radio Point on

* Καλησπέρα παιδιά. Ας αρχίσουμε με μερικές συστάσεις για τους αναγνώστες μας. Ποιοι είναι οι Rejection και τι κάνουν ακριβώς;
Είμαστε 4μελης Modern Metal μπάντα από την Κόρινθο,έχουμε στο ενεργητικό μας τρία άλμπουμ και έχουμε περιοδεύσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

* Που νιώθετε ότι ανήκετε μουσικά και ποιες οι επιρροές σας;
Θα έλεγα ότι ενώνουμε πολλά είδη στην μουσική μας,πιο συγκεκριμένα θα έλεγα ότι παίζουμε modern/groove metal. Αντλούμε τις επιρροές μας από πολλές μπάντες του σκληρού ήχου,και μέσα από όλη αυτή τη ζύμωση, προσπαθούμε να βγάλουμε κάτι δικό μας.

* Το νέο σας άλμπουμ The New Age Of Insanity κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Ποια είναι τα τωρινά συναισθήματα για τη δουλειά αυτή; Θα αλλάζατε κάτι;
Ρίξαμε πάρα πολύ δουλειά και ιδρώτα για αυτό το άλμπουμ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Παροτρύνω και τους αναγνώστες σας να ακούσουν την νέα μας αυτή δουλειά.

* Ποια είναι η μέχρι τώρα ανταπόκριση από τους φίλους της μπάντας αλλά και γενικότερα; Τι ακούτε; Τι σας λένε;
Πάρα πολύ θετικά τα μηνύματα που έχουμε πάρει μέχρι τώρα, με τρελές ατάκες που δεν μπορώ να τις αναφέρω εδώ (γέλια).. αλλά γενικά κρατάμε το κεφάλι χαμηλά, και βήμα με βήμα προχωράμε μπροστά.

* Έχετε ξεκινήσει ήδη τις πρώτες σας εμφανίσεις για την προώθηση του άλμπουμ. Πως πάνε μέχρι τώρα; Τι άλλο θα ακολουθήσει;
Ξεκινήσαμε αρχές Γενάρη την Ελληνική μας περιοδεία για το A NEW AGE OF INSANITY. Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και ανταποκρίνεται θετικά σε όλα μας τα λάιβ μέχρι τώρα. Το επόμενο μας λάιβ είναι στις 20 Μαρτίου την Παρασκευή στο six dogs για το release του νέου μας άλμπουμ.

* Έχετε ήδη στην φαρέτρα σας την εμπειρία του εξωτερικού σε ό,τι αφορά τις live εμφανίσεις. Υπάρχει στα πλάνα σας κάποιο tour εκτός συνόρων για την προώθηση του The New Age Of Insanity;
Ναι,θέλουμε να κάνουμε ένα Ευρωπαικό τούρ μέσα στο έτος,και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και μετά.

* Τι διαφορές έχετε διαπιστώσει σε σχέση με την ελληνική μουσική πραγματικότητα μέσω αυτής της εμπειρίας; Κοίτα στο εξωτερικό είναι λίγο πιο οργανωμένοι , θα έλεγα και πιο εξοικειωμένοι με τον σύγχρονο ήχο. Αλλά τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια της άμεσης ενημέρωσης μέσω του youtube για παράδειγμα, έχουμε κάνει άλματα σαν μουσική σκηνή και σαν ακροατές.

* Που πιστεύετε πως οδηγεί την ανθρωπότητα αυτή η “νέα εποχή παραφροσύνης”; Υπάρχει ελπίδα ή οδεύουμε προς το φινάλε σαν είδος;
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύ θυμός στους στίχους μας, και αυτό γιατί θέλουμε να ξυπνήσουμε τον κόσμο να βγεί έξω από το καβούκι του, και να του δείξουμε ότι είναι ικανός να καταφέρει ότι αυτός θέλει και ονειρεύεται. Για να δούμε…η ελπίδα λένε πεθαίνει τελευταία!

* Ποια είναι τα γενικότερα πλάνα του συγκροτήματος για το 2020; Τι άλλο να περιμένουμε;
Πολύ τρέξιμο και πολλά λάιβ. Ήδη έχουμε κλείσει να παίξουμε σε φεστιβάλ στο εξωτερικό το καλοκαίρι,και γενικά θα δείτε ωραία πράγματα να γίνονται..stay tuned!

* Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ! Οι τελευταίες κουβέντες δικές σας…
Εμείς ευχαριστούμε και θα τα πούμε από κοντά στις 20 Μαρτίου την Παρασκευή στο six dogs.

Official links
https://www.facebook.com/rejection1
https://www.instagram.com/rejectionband
https://rejection1.bandcamp.com
https://www.youtube.com/Rejectionband1

Official videos
https://www.youtube.com/watch?v=t4a-JwSEjeg
https://www.youtube.com/watch?v=vf-d0UhPlw0

Categories: Interview

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.