Τα τραγούδια της Ζωής μας

Published by Radio Point on

Τη Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, στην μουσική σκηνή «1002 Νύχτες» στις 21:30, τρείς νέοι ερμηνευτές μας παρουσιάζουν τραγούδια που σημάδεψαν την μέχρι τώρα καλλιτεχνική τους πορεία.
Ο Λάμπρος Βασιλείου με το ανατολίτικο ηχόχρωμα, ο Κώστας Τηγάνης με τις παραδοσιακές του “τσαλκάτζες” και ο τραγουδοποιός Στάθης Γκαντζούρας με την αισθαντική του χροιά, μας καλούν στον δικό τους μουσικό κόσμο με τραγούδια από την έντεχνη, λαϊκή και παραδοσιακή σκηνή.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς με τίτλο «Τα τραγούδια της Ζωής μας», οι τρείς φίλοι τιμούν τη συνθέτιδα & βιρτουόζο του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια ερμηνεύοντας τραγούδια της, καθώς εκείνη είναι ο κρίκος που τους συνδέει μεταξύ τους, φιλοξενώντας τους σε συναυλίες και παραστάσεις της και υπογράφοντας τις πρώτες δισκογραφικές παραγωγές τους με την εταιρία της Zoe Music.

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019
Μουσική σκηνή «1002 Νύχτες»
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή, 10554, Αθήνα (από Ερμού 104)
στις 21:30
Είσοδος €5

Πληροφορίες/Κρατήσεις:
Τηλ.: 210331729
email: info@1002nyxtes.gr

“Τα τραγούδια της Ζωής μας”
Λάμπρος Βασιλείου: φωνή/κιθάρα – Στάθης Γκαντζούρας: φωνή/ούτι – Κώστας Τηγάνης: φωνή

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γιάννης Ταυλάς: κιθάρα/μουσική επιμέλεια
Δημήτρης Καζάνης: βιολί
Δρόσος Σκυλλάς: κρουστά
Φιλική συμμετοχή:
Ο Τάσος Δερέσκος με το μπουζούκι του

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.