Συναυλία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ. για το Χαμόγελο

Published by Radio Point on

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ( Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) σας προσκαλεί στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου 2018 στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, με τους Βακάκη Δημήτρη, Μαρούλη Πέτρο, Παντερμάκη Γιώργο & Χάρη, Χαιρέτη Γιώργο και τους παραδοσιακούς συλλόγους που θα πλαισιώνουν χορευτικά την συναυλία, Βιγλάτορες & Σφακιά.

Την παρουσιάσει της βραδιάς θα συντονίζει η Αριστέα Καλογρίδη.
Είσοδος ελεύθερη.

Στον χώρο θα υπάρχουν κουμπαράδες του οργανισμού ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
(Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.)

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.