Συναυλία με την Group-Orchestra «Ερωδία»

Published by Radio Point on

Η Group-Orchestra “Ερωδία” είναι ένα μουσικό σύνολο που αποτελείται από 20 νέους (16-28 ετών) με προσανατολισμό στη σύγχρονη μουσική, συνδυάζοντας το ορχηστρικό ηχόχρωμα (βιολιών, τσέλων και ξύλινων πνευστών) με τα όργανα ενός γκρουπ (πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο, ντραμς).

Mετά από 4 χρόνια λειτουργίας, συλλογής εμπειριών και πειραματισμών, η ορχήστρα έχει αποκτήσει μια πιο “ροκ” εκδοχή με ρεπερτόριο νεανικό, δυναμικό αλλά και απαιτητικό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορχηστρικά έργα σύγχρονων συνθετών (Frank Zappa, Jon Lord κ.ά), διασκευές σύγχρονων τραγουδιών (Beatles, Deep Purple, Jethro Tull κ.ά), και πρωτότυπες συνθέσεις από τον Σπύρο Βαϊγκούση.

Είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων | ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ |
Μουσικός Σύλλογος Χανίων “Ερωδία”

Categories: Events

Radio Point

Σε αυτόν τον απέραντο κόσμο της μουσικής, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει, μέσα από την τεράστια ποικιλία επιλογών που προσφέρονται. Από το καλοκαίρι του 1982, όταν ξεκινήσαμε σαν ερασιτεχνικός σταθμός στα FM (96,3 Mhz), με το χαρακτηριστικό Α905, έως και σήμερα, πάντα προσπαθούμε να προσφέρουμε στους ακροατές μουσική που θέλουν να ακούνε από ένα ραδιόφωνο. 19/02/2005 είναι η ημερομηνία που ξεκίνησε το RadioPoint και η βασική αρχή του είναι μια, να προσφέρει μουσική που θέλουν να ακούνε οι ακροατές από ένα ραδιόφωνο. Όλα αυτά συνοδεύονται από την αστείρευτη όρεξη να ενημερώνουμε την δισκοθήκη μας με ότι καλύτερο μπορούμε να βρίσκουμε. Στηριζόμενοι στην παραπάνω άποψη, το RadioPoint είναι κοντά σας με ότι καλύτερο υπάρχει στις δισκοθήκες του σε ξένη ποιοτική μουσική. Για να τη μοιραστούν μαζί σας! Καλή ακρόαση.